تهیه‌کننده «یادگار جنوب»: مردم از فیلم‌های غیرکمدی استقبال می‌کنند فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون (جمعه ۵ مرداد ۱۴۰۳) + زمان پخش بهینه‌سازی سینما فرهنگ برای میزبانی در فیلم فجر ۴۳ «کافه این» در شبکه «تماشا» تماشایی می‌شود اکران‌های محرم از انحصار غیرمتخصصان خارج شد دوبال پرواز زبان فارسی پخش «منو ترک نکن» سریال خارجی جنایی جدید، از فردا شب (۵ مرداد ۱۴۰۳) جزییات برنامه محسن شریفیان برای موسیقی ایران و عمان در مسقط از کتاب شعر «دیو و دیوانگی»، اثر محمدباقر کلاهی‌ اهری، رونمایی می‌شود «درون بیرون ۲» پرفروش‌ترین انیمیشن تاریخ سینما شد «قفس» روی صحنه «شمایل» می‌رود + زمان اجرا بازدید «پیمان جبلی» از پشت صحنه سریال «طوبی» صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (۴ و ۵ مرداد ۱۴۰۳) + زمان پخش کتاب «مناقشه قره باغ، از آغاز تا پایان» منتشر شد دومین جشنواره سرود فجر بسیج خراسان رضوی برگزیدگان خود را شناخت  رونمایی از ۸ بازی قرآنی در مشهد (۳ مرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

آدم امنِ غصه‌های هم باشیم

  • کد خبر: ۱۶۳۲۵۱
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۸
آدم امنِ غصه‌های هم باشیم
گاهی آدم‌ها در گیرودار زندگی روزمره رنج‌هایی می‌کشند که عیان نیست.

گاهی آدم‌ها در گیرودار زندگی روزمره رنج‌هایی می‌کشند که عیان نیست، اما چین‌وچروک تازه‌ای بر پیشانی‌شان می‌شود یا تار موی سفیدی در میان موهایشان. سکوتی طولانی می‌شود که آرام‌آرام در آن غرق می‌شوند؛ تنهایی مطلقی که گریزگاهی برای آن نمی‌یابند. آدم‌هایی که ذره‌ذره با رنج‌هایشان در سکوت پیر می‌شوند.

این رنج‌ها نیاز مادی نیست که با کمک مالی دیگری تأمین شود. بیشتر دغدغه‌ها و گرفتاری‌های آدمیزاد در این دنیا رنگ‌وبوی معیشت دارند، اما دل آدمیزاد نیز در این دنیا گرفتار رنج‌هایی می‌شود که ممکن است زندگی روزمره‌اش را هم به چالش‌های جدی بکشد. گاهی آدم‌ها نیاز به گفتگو دارند؛ نیاز به گوش شنوایی که دقایقی بتوانند رنج‌ها و ناراحتی‌هایشان را بدون اینکه قضاوت شوند، با کسی در میان بگذارند.

نیاز دارند یک نفر با توجه و مهربانی پای درددل‌هایشان بنشیند تا مرهمی بر زخم‌های پنهانشان بگذارد که گاهی هیچ‌کسی از آن باخبر نیست. وقتی صحبت از کمک‌کردن و یاری‌رساندن به دیگران می‌شود، بیشتر ما ذهنمان به دنبال همین می‌رود که باید مشکل مادی کسی را حل کنیم یا دغدغه معیشتی‌اش را برطرف کنیم، اما گاهی در همین ارتباطات روزمره و ساده می‌توانیم آدم امنِ زندگی کسی باشیم؛ گوش شنوای درد‌ها و رنج‌ها و اندوه کسی که فقط با دقایقی حرف‌زدن می‌توانیم بار سنگینی را از خاطرش برداریم تا بتواند سبکبارتر به زندگی بازگردد.

آدم‌ها گاهی نیاز به شنیده‌شدن دارند و ممکن است گرفتار چنان خلأ ارتباطی در ازدحام آدم‌های دور و برشان باشند که هیچ آدم امنی را برای گفتگو نداشته باشند. گاهی می‌شود گره‌های اندوه و غصه و رنج‌های آدمی را با محبت و توجه گشود و بر زخم‌های نهانش مرهم گذاشت، بی‌آنکه حساب‌وکتابی در میان باشد. امام‌رضا (ع) در این‌باره می‌فرمایند: «مَـنْ فَـرَّجَ عـَنْ مُـؤمِنٍ فَرَّجَ الله عَنْ قَلْبِهِ یَومَ الْقِیامَةِ»؛ «کسى که گره از کار مؤمنى بگشاید و شادش کند، خداوند هم در روز قیامت کارِ بسته او را مى‌گشاید.»
(اصول کافی: ج ۲، ص ۲۰۰)

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->